ΜΙΚΡΟ SERVICE

ΜΙΚΡΟ SERVICE

Αλλαγή Λαδιών
Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού
Έλεχχος Φρένων Εμπρός
Έλεγχος Ιμάντων Μετάδοσης Κίνησης (Όχι Εκκεντροφόρων)
Έλεγχος σε όλα τα Φώτα
Έλεγχος Μπαταρίας
Συμπλήρωμα Στάθμης Νερού Ψεκαστήρων Εμπρός – Πίσω

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟΣ

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ RENAULT

Στο συνεργείο μας χρησιμοποίμε τελευταίας γενιάς διαγνωστικά συστήματα όπως το Renault Can Clip, VAG COM Diagnostics που μας δίνουν την δυνατότητα αν ελέγξουμε και να προγραμματίσουμε όλους τους ηλεκτρονικούς εγκεφάλους (ECU) ανεξαρτήτως μάρκας αυτοκινήτου.

ΜΕΓΑΛΟ SERVICE

ΜΕΓΑΛΟ SERVICE

Αλλαγή Λαδιών
Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού
Αλλαγή Μπουζί
Αλλαγή Φίλτρου Αέρος
Έλεχχος Φρένων Εμπρός
Έλεγχος Ιμάντων Μετάδοσης Κίνησης (Όχι Εκκεντροφόρων)
Έλεγχος Εμπρόσθιου Συστήματος
Έλεγχος Συστήματος Ψύξης για Διαρροές – (Συμπλήρωμα εάν Χρειάζεται)
Έλεγχος Συστήματος Φρένων για Διαρροές – (Συμπλήρωμα εάν Χρειάζεται)
Έλεγχος Οπίσθιου Συστήματος
Έλεγχος Ημιαξονίων Μπιλιοφόρων, Ακρομπάρων, Εξάτμισης κλπ
Έλεγχος Σωληνώσεων στο Κάτω Μέρος του Αυτοκινήτου (Φρένων, Τροφοδοσίας) κλπ
Έλεγχος σε όλα τα Φώτα
Έλεγχος Μπαταρίας
Συμπλήρωμα Στάθμης Νερού Ψεκαστήρων Εμπρός – Πίσω
Ρύθμιση Βαλβίδων (Όπου Προβλέπεται)
Οδική Δοκιμή Αυτοκινήτου

ΕΓΓΥΗΣΗ SERVICE

ΕΓΓΥΗΣΗ SERVICE

Το 2002 η Ευρωπαϊκή Ένωση έβγαλε κανονισμό στον οποίο ορίζει ότι ο κάτοχος του αυτοκινήτου έχει δικαίωμα να απευθύνεται σε οποιοδήποτε συνεργείο προτιμά, εξουσιοδοτημένο ή μη, για τη συντήρηση ή επισκευή βλαβών του αυτοκινήτου, χωρίς να χάνει τα δικαιώματα εγγύησης. Η «Ενιαία Ομοσπονδία Βιοτεχνών Επισκευαστών Μηχανημάτων-Μοτοσυκλετών» απευθύνθηκε το 2003 στην Επιτροπή Ανταγωνισμού για να επισημοποιηθεί επίσημα η ισχύς του παραπάνω κανονισμού, η οποία αποφάσισε υπέρ της, αρκεί φυσικά ο επισκευαστής να έχει το ανάλογο πτυχίο και τη σχετική άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Συγκεκριμένα, ορίζει ότι ο επίσημος επισκευαστής έχει δικαίωμα να αρνηθεί τη δωρεάν επισκευή μέρους του οχήματος μόνο εάν η βλάβη του έχει προκληθεί από την επέμβαση ανεξάρτητου επισκευαστή. Σε αυτή την περίπτωση όμως, τονίζει ότι το δικαίωμα άρνησης αφορά μόνο το συγκεκριμένο πρόβλημα και δεν επεκτείνεται σε άλλες βλάβες ή στην συντήρηση του αυτοκινήτου.

Επίσης αναφέρεται ότι αν υπάρχει ανάγκη για αλλαγή κάποιου εξαρτήματος, η αντιπροσωπία είναι υποχρεωμένη να προμηθεύσει γνήσιο ή εφάμιλλης ποιότητας ανταλλακτικό στο συνεργείο της επιλογής μας.

Τέλος, η Ευρωπαϊκή Ένωση με τον καιρό έχει επεκτείνει τις αποφάσεις της και σε σχετική απόφαση ορίζει ότι οι κατασκευάστριες εταιρίες Daimler Chrysler, Toyota, General Motors και Fiat είναι υποχρεωμένες να παρέχουν στα ανεξάρτητα συνεργεία της Ε.Ε. πληροφορίες για την επισκευή και συντήρηση των αυτοκινήτων αυτών. Σκοπός της απόφασης αυτής είναι να μην περιορίζονται οι επιλογές του κατόχου αυτοκινήτου λόγω της έλλειψης ειδικευμένων συνεργείων, αλλά και να μην υπάρξει μονοπώλειο στο συγκεκριμένο τομέα από τα εξουσιοδοτημένα και επίσημα συνεργεία.